Bankadan Çarşamba günü yapılan açıklamada, 2019'dan bu zamana kadar yönetim kurulu başkanlığı görevini yürüten John Dugan'ın 'bağımsız baş yönetici' (lead independent director) olarak görevine devam edeceği bildirildi. Citigroup, Fraser'a 'liderlik sürekliliğini sağlamak' amacıyla beş yıl içinde tamamen hak edilecek 25 milyon dolarlık tek seferlik hisse bazlı ödül tahsis etti.
Anlık karar korkunç bir trajediye dönüştü: Okul kantininde arkadaşını bıçakladı
Banka yönetimi, son dönemdeki performans iyileşmesinin doğrudan Fraser'ın CEO olarak sergilediği liderlikten kaynaklandığını belirterek, uluslararası faaliyetlerin yeniden yapılandırılması, yeni yöneticilerin atanması, organizasyonun sadeleştirilmesi ve düzenleyici konularda ilerleme sağlanmasını başarıları arasında gösterdi.
Fraser, 2021 yılında Citi'nin CEO'su olmuştu. Yönetim kurulu başkanlığını devreden Dugan, yaptığı açıklamada 'Citi, bu görevlerin ayrıldığı zamana kıyasla artık temelden farklı bir noktada' ifadesini kullandı.
Anlık karar korkunç bir trajediye dönüştü: Okul kantininde arkadaşını bıçakladı
"Temelden farklı bir noktada"
Banka yönetimi, son dönemdeki performans iyileşmesinin doğrudan Fraser'ın CEO olarak sergilediği liderlikten kaynaklandığını belirterek, uluslararası faaliyetlerin yeniden yapılandırılması, yeni yöneticilerin atanması, organizasyonun sadeleştirilmesi ve düzenleyici konularda ilerleme sağlanmasını başarıları arasında gösterdi.

Fraser, 2021 yılında Citi'nin CEO'su olmuştu. Yönetim kurulu başkanlığını devreden Dugan, yaptığı açıklamada 'Citi, bu görevlerin ayrıldığı zamana kıyasla artık temelden farklı bir noktada' ifadesini kullandı.