Betnano Giriş, Betnano Güncel, Betnano Güncel Adresi, Betnano Giriş Adresi, Betnano Girişi, Betnano Güncel Sitesi, Betnano Güncel Linki, Betnano Yeni Adresi, Betnano Giriş Linki, Betnano Resmi Sitesi, Betnano Yeni Giriş, Betnano Kesintisiz Giriş, Betnano 2025 Güncel Adresi, Betnano Hızlı Giriş, Betnano Online Giriş, Betnano Mobil Giriş, Betnano Sorunsuz Giriş, Betnano Güncel Web Sitesi, Betnano En Son Adresi, Betnano Kayıt Ol, Betnano Üye Girişi

Akademisyen Behçet Yalın Özkara Son Video | SOSYAL MEDYA HABERLERİ

Betnano

Administrator
Yönetici
Akademisyen Behçet Yalın Özkara, sosyal medya hesabından paylaştığı videoda bankanın yanlışlıkla hesabına 2 milyon 313 bin TL yatırdığını açıkladı.

Herkesin aklında aynı soru...​

resized_7e47c-4d44b92dwhatsappc4b1mage20251031at11.jpeg

Özkara, bu parayı gördükten sonra herkesin aklına aynı sorunun geldiğini söyledi: 'Hocam, sen ne yaptın?'

Akademisyen, parayı fark eder etmez bankayı arayıp iade ettiğini belirtti. Ancak videonun ardından gelen yorumlar, konuyu bambaşka bir boyuta taşıdı.

'O parayı çatır çatır ye hocam'​

resized_68c4c-a6b4be6awhatsappc4b1mage20251031at11.jpeg

"Birçok kişi bunu duyunca bana hayalindeki laboratuvar için o parayı kullanabilirdin, dedi" diyen Özkara ise bu tepkiler üzerine şu sözlerle toplumsal değerleri sorguladı: 'Bir saniye arkanıza yaslanın ve düşünün… Sizce de toplumsal ahlaki norm seviyemiz çok aşağı düşmedi mi? Koca firmalar bizi kazıklıyor, kabulleniyoruz. Ünlüler her türlü ahlaksızlığı yapıyor, ahlak dersi veriyor, kabulleniyoruz.'

Paylaşımında, arkadaşlarının da kendisine 'O parayı çatır çatır ye hocam' dediğini belirten Özkara, 'Yapmadım. Ben enayi miyim?' sözleriyle dürüstlüğün artık nasıl algılandığını sorguladı.

Özkara'nın videosu kısa sürede sosyal medyada gündem olurken, binlerce kullanıcı 'Keşke herkes senin gibi davransa' yorumunda bulundu.

7 kilo altınla kaçtılar! Akılalmaz soygun planı: Plaka değiştirdiler, kumandayı kopyaladılar